Welk speeltje past bij mij?

Dames, wat een boel keuzes hebben jullie. Dat maakt het kiezen naar het meest geschikte speelgoed tussen de lakens best lastig. Wil je een dildo, vibrator, vibrerend ei of vind je het fijn om met een butt plug te werken. De keuze is er in overvloed.

Het meest favoriete speeltje is de satisfyer pro, hierbij hoor je de dames vaker zeggen dat ze geen man meer nodig hebben. De vrouwen die je zijn voorgegaan hebben ook voor het eerst in hun leven een intens orgasme gekregen waarbij sommige zelfs spuitend zijn klaargekomen. Wat een hemels apparaat moet dat wel niet zijn. Maar ook dit is een heerlijk speeltje om samen met je partner te gebruiken.

Maar naast deze ervaring zijn er ook voldoende vrouwen die zweren bij de wand vibrator, in meerdere standen te verstellen waardoor je verschillende belevingen hebt.

Maar gewone standaard vibrators doen het natuurlijk ook gewoon goed. Zo kan je ook voor een Tarzan kiezen want je clitoris gestimuleerd voelen worden terwijl er een vibrator in je vagina trilt en soms draait, kan uiteraard ook zalig zijn.

De bekende douche dildo waarbij je geruidloos jezelf tot een hoogte punt kan brengen zonder dat iemand daar last van heeft is natuurlijk ook prettig, zeker als er kinderen in huis rondlopen.

Er is zoveel keuze, voor iedereen een eigen favoriet.