Mannen mogen ook spelen

Het is vaak nog een taboe, maar voor mannen zijn er ook steeds meer leuke speeltjes om zichzelf of samen met een partner naar de zevende hemel te brengen. Je kan kiezen tussen vibrerend speelgoed, zoals een satisfyer for men. Dit speeltjes kan warm worden en heeft diverse standen waardoor je eikel voornamelijk flink gestimuleerd wordt. Vergeet NOOIT om glijmiddel te gebruiken. Want anders kunnen er vervelende wondjes ontstaan en dat wil je daar uiteraard niet.

Ook kan je kiezen voor het echte gevoel, hier hebben we de Tenga items voor, ook hierbij geldt dat je altijd glijmiddel moet gebruiken. De Tenga is makkelijk schoon te maken en daarna na te cleanen met een cleaningspray. De Tenga zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt of je in een echte vagina zit. Door het heen en weer bewegen wordt het speeltjes soms ook wat warmer waardoor het nog echter aanvoelt.

En het grootste taboe zit toch echt op een buttplug. De meeste mannen durven dit niet echt aan, maar waar de vrouw gestimuleerd wordt bij haar Gspot wordt de man vanuit de anus gestimuleerd aan de prostaat. Ook hierbij kan glijmiddel niet ontbreken. Butt plugs zijn er in verschilde maten en vormen dus begin klein en bouw langzaam uit. Je zult zien dat het voelen van iets in je anus je tot de zevende hemel zal brengen.