U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd. 

Maak bij retourzending altijd gebruik van een track & trace verzending. Mochten onverhoopt retouren niet bij ons aankomen, dan kunt u altijd aantonen dat het wel verzonden is. Stuur het in ieder geval nooit ‘retour afzender’. Uw retour komt dan terecht bij de vervoerder of u krijgt het zelf weer terug. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Erotic Delights geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eroticdelights.nl en dient u dit fomulier ingevuld mee te zenden.
 
Het recht op retouren en/of ruilen is niet van toepassing op die artikelen waarbij in de omschrijving specifiek en duidelijk is aangegeven dat deze mogelijkheid er niet is. Dit kan van toepassing zijn op aanbiedingen of uitverkoop of artikelen die hieronder als uitzonderingen zijn vermeld.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eroticdelights.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Wij nemen artikelen niet terug indien zij niet meer in originele staat zijn, zoals:

  • de artikelen gedragen of gewassen zijn;
  • de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
  • u getracht heeft zelf een gebrek te herstellen.

In verband met hygiëne en/of door het type artikel kunnen de volgende artikelen niet worden geruild indien de verpakking is geopend en het artikel is gepast. Ruilen is bij deze artikelen uitsluitend mogelijk bij ongeopende verpakking:

  • alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s & tepelversieringen
  • strings, slips & boxers
  • stockings, panty’s, body’s en bodystockings
  • Panty’s & kousen
  • lak/pvc, latex, leatherlook en leather
  • afgeprijsde artikelen en seizoensartikelen

De te retourneren artikelen kunt u, ongedragen (passen kan natuurlijk wel met uitzondering van hierboven genoemde artikelen) en in ongeschonden staat, in de onbeschadigde (voor zover mogelijk) originele verpakking en voldoende gefrankeerd retourneren.